地域:ミナス・ジェライス州ノバ・レセンデ
標高 約1100〜1200メートル
栽培品種 品種:カトゥアイ、ムンド・ノーヴォ、
SCA評価: 84.25点
焙煎:深煎り
グレープ色になるまで成熟させた果実が乾き、レーズン状になった大粒のものだけを選択してナチュラル精製しました。重厚な風味とフルーティー感、ナッツの香り、甘さ、豊かなボディーを目指しました。
We make [espresso ready] by selecting only large, raisin-like fruit that has been ripened to a grape color, dried, and finished with a natural formula to achieve the target flavors (heavy, fruity, nutty, sweet, and rich body).
ボディ(Body)★★★★
バランスの取れた(Balance)★★★★
香り(Aroma)★★★★
後味(Aftertaste) ★★★★
酸味(Acidity) ★
苦味(Bitterness)★★★★